Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка и последваща продажба на BRERA 2.2 JTS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка и последваща продажба на BRERA 2.2 JTS

Здравейте Алфисти,
    гледам да взема една Brera 2.2 JTS, на около 130 000 км. Не е от България, от собственик, тъй че да се надяваме, че километрите са реални.

Имам следните въпроси:
    -Ръждясват ли? Тук се сипе яко луга и сол, и това е познат проблем. Трудно ще я огледам отдолу.
    -Имате ли наблюдения върху пазара на Brerи в България? Тук масово всеки кара на дизел, въпреки че надали прави повече от 30 000 км / годишно.
    -Искам да я продам след 4-5 месеца. Ще я карам да си направя кефя (въпреки че са спънати тия 185 коня), и искам да я продам след това. Въпросът ми е, че ако пазарът на Брера еле пък бензинови не е силен в България, ще е голяма мъка. Язък че е с два комплекта джанти, и нови гуми. Летните са 19ки джанти с гуми 245/35 (джанти 1200 евро, гуми към 700 евро).
    -Кои са им особено слабите страни на тези автомобили?

Поздрави,

Пиро.

Абе за всеки влак си има пътници.
    Ако я пуснеш след половин година за 8-8 хиляди лв, ще я развържеш веднага. Всичко зависи от цената.
    А къде е това "тук"?
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
      Абе за всеки влак си има пътници.
      Ако я пуснеш след половин година за 8-8 хиляди лв, ще я развържеш веднага. Всичко зависи от цената.
      А къде е това "тук"?
      Швейцария. За 8-9 абсурд. По-скоро за 13-14 си мислех. Гледам в Българското мобиле, положението е потресаващо. Тая синята в IS-Auto от маса време седи там, ама тия са доказани измамници.

Comment

Алфисти, нужда от малко помощ имам. Сред кратък разговор по телефона, следните неща ми бяха съобщени:
        1.Не работи прозореза на шофьора.
        2.Не работи сензора за маслото - като запалиш, показва че няма, или съвсем малко, друг път показва че е пълно. По-често показва че няма нищо, а в колата си има, дори е скоро обслужена.
        3.Казва, че са за смяна 4-те диска + накладки. Включени са в цената (дава ми дисковете + накладките). Не съм сигурен колко ще струва това, но предполагам смяната не е скъпа.

Ще се радвам на мнения за другите две. Летните гуми 245 / 35 предполагам няма да стават за каране, по нашите мили пътища.

Поздрави,

Comment

За едно пречини много.
          За две ще смениш сензора.
          За 19ките ще трябва много да пазиш.
          145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
          159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
          159 1.9jtdm 05г.

Comment

Ей ти талянка на малко км. http://autoitalia.snimka.bg/automobi...91769.36443116
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Ей ти талянка на малко км. http://autoitalia.snimka.bg/automobi...91769.36443116
              Еее, много утрепан цвят таз талянка. Пък и не видях обявата, само снимката.

Comment

Първоначално публикувано от Pirosog Покажи съобщение
                Швейцария. За 8-9 абсурд. По-скоро за 13-14 си мислех. Гледам в Българското мобиле, положението е потресаващо. Тая синята в IS-Auto от маса време седи там, ама тия са доказани измамници.
                Нали ти казвам, че всичко е 'според-зависи'

Няма как да купиш скъпо там и да продадеш тук бързо пак скъпо, особено бензинова.
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                  Нали ти казвам, че всичко е 'според-зависи'

Няма как да купиш скъпо там и да продадеш тук бързо пак скъпо, особено бензинова.
                  Така е. Ако я на цена с джантите, много трудно ще се продаде, затова тях ще ги пусна отделно.

Колата е с изцяло кожен салон (което е шит според мен), и навигация (допълнително слагана).

Намирам различна информация за годините и месеците на производство на тези алфи. Продавачът не разбира много. Аз не видях талона, но той твърди, че първа регистрация е 07/2005. Това възможно ли е, при условие, че в wikipedia пише, че такава Brera с 2.2 JTS се сглобява от 12/2005 до 04/2009. Някой да има по-достоверна информация?

Поздрави

Comment

Working...
                  X